«Δεν τιμωρούμε τους ανεμβολίαστους, δεν στερούμε την ελευθερία από τους εμβολιασμένους»

«Δεν τιμωρούμε τους ανεμβολίαστους, αλλά και δεν στερούμε την ελευθερία από τους εμβολιασμένους». Αυτό τόνισε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΟΡΕΝ» και τους δημοσιογράφους κ. Άκη Παυλόπουλο και κυρία Ε. Ρέβη, με αφορμή τις νέες παρεμβάσεις για την ανάσχεση της πανδημίας.

 

Η Κυβέρνηση, σημείωσε ο κ. Λαζαρίδης, «βλέποντας τον υψηλό αριθμό των κρουσμάτων και των νοσηλειών - που είναι πανευρωπαϊκό και όχι μόνο ελληνικό φαινόμενο - και δεδομένης της δυναμικής κατάστασης της υγειονομικής κρίσης, αποφάσισε να προχωρήσει στην εφαρμογή των συγκεκριμένων μέτρων. Προσπαθούμε να προστατέψουμε τους ανεμβολίαστους, αφού οι ίδιοι δεν προστατεύουν τους εαυτούς τους».

 

Ο κ. Λαζαρίδης, ερωτηθείς για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «από τα τέλη Αυγούστου περιμένουμε την καμπάνια της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όπως την είχε εξαγγείλει ο κ. Τσίπρας, για να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν. Δυστυχώς  ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται διαρκώς ότι συνεχίζει να έχει ανοσία στον ιό του λαϊκισμού».