«Η καθημερινότητα των πολιτών πρώτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση»

Την έμφαση που δίνει η Κυβέρνηση στην καθημερινότητα των πολιτών, υπογράμμισε ο βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό του «Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων 104.9 FM» και το δημοσιογράφο κ. Φ. Γρηγοριάδη.
 
«Με τη χθεσινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι η καθημερινότητα των πολιτών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση», σημείωσε ο κ. Λαζαρίδης και συνέχισε: «Γνωρίζει ο κ. Μητσοτάκης πάρα πολύ καλά ότι οι Κυβερνήσεις κρίνονται από τις πολλές μικρές νίκες που επιτυγχάνουν και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών. Άρα, στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής σε όλα τα επίπεδα, με τις δημόσιες συγκοινωνίες τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, να είναι από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα». 

Στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στη συμπρωτεύουσα, ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, «έγινε αποτίμηση της προόδου των έργων που εξαγγέλθηκαν από τον πρωθυπουργό στη Δ.Ε.Θ. και αυτό που διαπιστώθηκε είναι ότι τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα που είχαμε θέσει».

Παράλληλα, δεν άφησε αναπάντητη την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ στον απολογισμό των 100 πρώτων ημερών διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία: «Ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να σοβαρευτεί, να αποφασίσει να κάνει μια σοβαρή αντιπολίτευση. Το να μας λέει ότι πέρασαν 100 μέρες και η Νέα Δημοκρατία δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα, νομίζω ότι δεν τα πιστεύει ούτε ο ίδιος. Είναι ίσως η πρώτη φορά από τη Μεταπολίτευση που Κυβέρνηση έχει τέτοια αντιστοιχία προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων».