«ΚΕΠ Αμυγδαλεώνα: μία ακόμα κερδισμένη μάχη για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών»

Στα εγκαίνια της λειτουργίας του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) στον Αμυγδαλεώνα παρέστη σήμερα, Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

 

Κατά τον χαιρετισμό του, ο κ. Λαζαρίδης μίλησε για «σημαντική μέρα για τον Αμυγδαλεώνα και τις γύρω περιοχές», καθώς - όπως είπε - με την ευχάριστη αυτή εξέλιξη «κερδίζουμε μία ακόμα μάχη για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».

 

Ένα πάγιο διαχρονικό αίτημα των κατοίκων του χωριού, αλλά και των γειτονικών χωριών, σημείωσε ο κ. Λαζαρίδης, «επιτέλους γίνεται πράξη. Και για μένα προσωπικά είναι μια δικαίωση, καθώς ήταν μια από τις πρώτες μου προτεραιότητες, όπως είχε προκύψει από το διάλογο με την τοπική κοινωνία».

 

Ταυτόχρονα, ευχαρίστησε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τους κ. Κ. Πιερρακάκη και Γ. Γεωργαντά για την καλή συνεργασία τους, με αποτέλεσμα την υλοποίηση της σχετικής δέσμευσης.

 

«Με λίγα λόγια και πολύ δουλειά, συνεχίζουμε να κάνουμε σημαντικά βήματα για μια καλύτερη κοινωνία», κατέληξε στον χαιρετισμό του ο κ. Λαζαρίδης.

 

Υπενθυμίζεται ότι η δημιουργία του Κ.Ε.Π. στον Αμυγδαλεώνα αποφασίστηκε στις 29 Νοεμβρίου 2019, στη συνάντηση που είχε ο κ. Λαζαρίδης με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, παρουσία του δημάρχου Καβάλας κ. Θ. Μουριάδη.

 

Ακολούθως, στις 12 Ιουνίου 2020, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Βουλευτής έκανε γνωστό ότι το Κέντρο  Εξυπηρέτησης Πολιτών θα λειτουργούσε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα (καθυστέρησε λόγω της πανδημίας). Την είδηση αυτή είχε μόλις μεταφέρει στον κ. Λαζαρίδη ο κ. Γεωργαντάς, κατόπιν επικοινωνίας που είχαν για το συγκεκριμένο θέμα.