«Μείωση φόρων, ασφάλεια και δουλειές για την Ελλάδα του αύριο»

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, πραγματοποίησε περιοδεία στη Νέα Πέραμο και τη Νέα Ηρακλείτσα. 
 
Ο κ. Λαζαρίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες για τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και με επιχειρηματίες της περιοχής για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.
 
Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύτηκε ότι η επόμενη Κυβέρνηση της χώρας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα μειώσει τους φόρους και τις εισφορές, θα επιτρέψει στους Έλληνες να αισθανθούν ξανά ασφαλείς εφαρμόζοντας το νόμο και την τάξη και θα προσελκύσει επενδύσεις πολλών δισ. ευρώ που θα δημιουργήσουν δεκάδες χιλιάδες νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.
 
Ο κ. Λαζαρίδης εξήγησε ότι για να γυρίσει σελίδα η Ελλάδα πρέπει να ανοίξουν πολλές δουλειές. Και για να γίνει αυτό πραγματικότητα απαιτείται απλοποίηση των διαδικασιών και οικοδόμηση αξιοπιστίας της χώρας σε διεθνές επίπεδο.
 
«Θέλω», είπε ο κ. Λαζαρίδης, «να είστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο μας. Για να μπορέσουν να εργαστούν με αξιοπρέπεια και να χτίσουν εδώ τη ζωή τους. Το έχουμε ανάγκη όλοι μας και το πιο σημαντικό, το έχει ανάγκη η πατρίδα μας».