«Με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, χωρίς οξυγόνο η οικονομία, χωρίς σχέδιο για το αύριο η Ελλάδα»

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία, την ανάγκη άμεσα να υπάρξουν νέες επενδύσεις στην Ελλάδα, αλλά και τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει συντριπτική ήττα στις εκλογές, μίλησε  σε συνέντευξή του στη τηλεόραση του «ΑΝΤ1» και τους δημοσιογράφους κ. Γ. Παπαδάκη και Ντ. Σιωμόπουλο, ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.  «Ο κ. Τσίπρας», ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, «θα κάνει εκλογές όταν του πουν οι δημοσκόποι του ότι μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα μιας διαχειρίσιμης ήττας. Όμως, ό,τι και να κάνει, η ήττα για τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι συντριπτική».

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση που επικρατεί στην οικονομία ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε: «Επειδή ακούω την Κυβέρνηση να πανηγυρίζει  για την κατάσταση στην οικονομία τονίζω ότι έχουμε αύξηση του χρέους, ενώ η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας έχει υποχωρήσει τέσσερις θέσεις. Την ίδια στιγμή τα  επιδόματα και οι παροχές δεν μπορούν να βοηθήσουν την ανάπτυξη, αλλά αντίθετα κάνουν τους φτωχούς, φτωχότερους. Μάλιστα, και όπως ανακοίνωσε  το Διεθνές Γραφείο Εργασίας, το 2017 μειώθηκαν οι μισθοί στην Ελλάδα κατά 3,5%. Πρόκειται για την χειρότερη επίδοση στην Ευρώπη. Οι μισθοί είναι χαμηλότεροι από το 2014 όταν η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πέτυχε αύξηση στους μισθούς περίπου 2%».

«Έχουμε μία οικονομία», συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, «χωρίς οξυγόνο και μία Ελλάδα που η Κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για να την πάει παραπέρα. O Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει καταθέσει ένα πρόγραμμα επενδύσεων που θα φέρει νέες θέσεις εργασίας. Στόχος μας είναι μέσα από επενδύσεις να δημιουργηθεί νέος πλούτος. Για εμάς προτεραιότητα είναι να έρθουν νέες επενδύσεις που δεν έρχονται με αυτή την Κυβέρνηση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα  η  νέα κυβερνητική παράσταση που έλεγε “μπουλντόζες στο Ελληνικό” και  η οποία κατέρρευσε αμέσως».