«Με συγκεκριμένο σχέδιο και όραμα, θα πετύχουμε αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο για τα Τενάγη Φιλίππων»

Την προσδοκία του η πρωτοβουλία που αναλαμβάνει για το θέμα των πλημμυρών στα Τενάγη των Φιλίππων να αποτελέσει «την αρχή της λύσης σε ένα πρόβλημα που ταλανίζει τους αγρότες μας εδώ και πολλά χρόνια», εξέφρασε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 88,6» και τη δημοσιογράφο κ. Σ. Ακοκαλίδου.

 

«Έχουμε φτάσει στο σημείο ‘’μηδέν’’ και γι’ αυτό ήρθε η στιγμή που με συγκεκριμένο σχέδιο, όραμα, συνεργασία και δουλειά θα πετύχουμε αυτό που μέχρι σήμερα φάνταζε ακατόρθωτο. Πιστεύω πάντα στην ένωση των δυνάμεων», τόνισε ο κ. Λαζαρίδης, ο οποίος προτείνει να καθίσουν στο τραπέζι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, προκειμένου να αποφασιστούν από κοινού - παράλληλα με την υπό εξέλιξη μελέτη - τα επόμενα βήματα δράσης για την οριστική επίλυση του προβλήματος.

 

Καλές είναι, όπως είπε, «οι μικρές χρηματοδοτήσεις που έχουν υπάρξει κατά καιρούς, αλλά δεν λύθηκε το ζήτημα. Όπως επίσης δεν λύθηκε και με τις ερωτήσεις στη Βουλή, τις οποίες προφανώς δεν απορρίπτω, αλλά - όπως αποδείχθηκε - δεν αρκούν. Έχουν γίνει διάφορα λάθη στο παρελθόν, υπήρξαν ολιγωρίες από διάφορες πλευρές, ωστόσο αυτό που πρέπει να δούμε είναι τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα», ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, προσθέτοντας ότι «η πρόσκληση απευθύνεται προς όλους και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του».