«Οι πολίτες, θέλουν και προσμένουν την πολιτική αλλαγή»

«Οι πολίτες, θέλουν και προσμένουν την πολιτική αλλαγή. Είμαι πεπεισμένος ότι στις 7 Ιουλίου θα εμπιστευθούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μια Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα  αναλάβει την ευθύνη για την επαναφορά της χώρας στην κανονικότητα». Αυτό τόνισε ο Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΙ» και το δημοσιογράφο κ. Α. Πορτοσάλτε. 

Επιπλέον, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας πρόσθεσε πως «είναι φανερό ότι στις δυο τελευταίες Κυριακές, οι Έλληνες πολίτες έδειξαν ότι εμπιστεύονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν καταψήφισαν απλά την Κυβέρνηση, αλλά κυρίως υπερψήφισαν το όραμα του κ. Μητσοτάκη για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα και την έξοδό της από την κρίση, πραγματικά και όχι εικονικά».

Ερωτηθείς για το αν πανηγυρίζει για τις νίκες που πέτυχε η Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές και στις Περιφερειακές εκλογές σημείωσε: «Δεν πανηγυρίζουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των εκλογών. Θα πανηγυρίσουμε όταν θα αρχίσουν να επιστρέφουν τα παιδιά μας από το εξωτερικό, όταν θα μειώσουμε τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές, όταν θα φέρουμε επενδύσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, όταν θα επαναφέρουμε τη χώρα στην κανονικότητά, όταν θα επιβληθεί ο νόμος και η τάξη. Τότε θα πανηγυρίσουμε».