«Ο Κ. Μητσοτάκης έχει όραμα για το μέλλον της χώρας και των πολιτών»

Την αποτίμηση του 14ου τακτικού συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή, έκανε ο Βουλευτής Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, με συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24» και το δημοσιογράφο κ. Γ. Πιέρρο.

 

«Επρόκειτο για ένα ιδιαίτερα μαζικό και εξαιρετικά παραγωγικό συνέδριο.  Οι διαδικασίες διεξήχθησαν άψογα και δημοκρατικά, αποδεικνύοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα λαϊκό, πολυσυλλεκτικό και ενωτικό πάνω απ’ όλα, που εστιάζει στον μοναδικό αντίπαλό της, τα προβλήματα των πολιτών και εργάζεται με όραμα για το μέλλον της χώρας», τόνισε.

 

«Βασικό μας μέλημα», σημείωσε ο κ. Λαζαρίδης, «είναι τα ζητήματα που αφορούν τον κάθε πολίτη και η εφαρμογή των πολιτικών που δίνουν απαντήσεις στις μεγάλες εξωγενείς προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα. Δεν ήταν τυχαίο το σύνθημα ‘’Δίπλα στον πολίτη’’, αλλά και οι προτεραιότητες της Κυβέρνησης για τους επόμενους 12 μήνες και οι στόχοι για την επόμενη δεκαετία, που περιέγραψε ο Πρωθυπουργός».

 

Ταυτόχρονα, ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, «οι Έλληνες πολίτες μπόρεσαν να κάνουν ουσιαστικές συγκρίσεις μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και των κομμάτων της Αντιπολίτευσης και ιδίως του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αντίθεση με το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που ασχολήθηκε με τα ζητήματα του πολίτη και την Ελλάδα του μέλλοντος, το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ πριν από μερικές εβδομάδες επικεντρώθηκε στο ξεκαθάρισμα εσωκομματικών λογαριασμών, απέχοντας πολύ από αυτό που ζητά η κοινωνία. Κύρια επιδίωξή του ήταν να τροποποιηθούν οι καταστατικές διαδικασίες για να επανεκλεγεί, ως μόνος υποψήφιος, από τη βάση ο κ. Τσίπρας, ο οποίος είναι ήδη 14 χρόνια Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  και αναζητά να κατοχυρώσει έτσι τη θέση του στην ηγεσία του κόμματος ενόψει της νέας ήττας του στις επικείμενες εθνικές εκλογές το 2023».