«Ο κ. Μορφίδης, αντί να με απειλεί με εξώδικα, καλά θα κάνει να απαντήσει στα ερωτήματά μου για το σκάνδαλο Folli - Follie»

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, απαντώντας στην ανακοίνωση του τέως Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μορφίδη, έκανε την εξής δήλωση:

 

«Ο κ. Μορφίδης χρειάστηκε 357 λέξεις για να μην απαντήσει στα τέσσερα αμείλικτα ερωτήματα που του έθεσα αναφορικά με την υπογραφή που έβαλε στην ν-τροπολογία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ν-τροπολογία που συνδέεται με το πολύ μεγάλο σκάνδαλο της εταιρείας Folli – Follie.

 

Αντί απαντήσεων, έχει το πολιτικό θράσος να με απειλεί με εξώδικα γιατί, στο πλαίσιο του πολιτικού ελέγχου, του απηύθυνα συγκεκριμένα ερωτήματα.

 

Θα πρέπει να καταλάβει καλά ο άνθρωπος που οι πολίτες της Καβάλας δεν εξέλεξαν ποτέ βουλευτή - καθώς σταθερά τόσο στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 όσο και σε αυτές του Ιουλίου 2019 - τον κατέταξαν στην τέταρτη θέση, ότι δεν τον φοβάμαι!

 

Θα πρέπει να αντιληφθεί ο κ. Μορφίδης και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι, με απειλές για προσφυγή στη Δικαιοσύνη, δεν θα μας βουλώσουν το στόμα. Θα τους πάμε μέχρι το τέλος!

 

Αυτοί που έστησαν τη σκευωρία της Novartis δεν θα μας κουνάνε το δάχτυλο!

 

Ρωτώ, λοιπόν, ξανά τον κ. Μορφίδη:

 

Για ποιο λόγο βάλατε την υπογραφή σας στην συγκεκριμένη τροπολογία, ενώ μάλιστα το σκάνδαλο της Folli - Follie είχε ήδη λάβει διεθνείς διαστάσεις, διασύροντας τη χώρα;

 

Γνωρίζατε ποια εταιρεία κρυβόταν πίσω από την τροπολογία για τα Κ.Α.Ε.;

 

Υπερασπιστήκατε το δημόσιο συμφέρον ή με την υπογραφή σας, έστω και λόγω άγνοιας, βοηθήσατε συγκεκριμένους μεγαλοεπιχειρηματίες, που σήμερα είναι προφυλακισμένοι;

 

Γνωρίζατε ότι με την συγκεκριμένη τροπολογία η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επέτρεπε τη διαπραγμάτευση της μετοχής της Folli - Follie, ώστε να προλάβουν να ρευστοποιήσουν οι επιχειρηματίες βγάζοντας λεφτά στο εξωτερικό;

 

Πριν προσφύγετε, λοιπόν, στη Δικαιοσύνη, περιμένω πρώτα τις απαντήσεις σας»!