«3 δρομολόγια στο Καβάλα – Πρίνος από 1η Νοεμβρίου»

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης για ακτοπλοϊκή σύνδεση Καβάλας – Θάσου, έκανε την εξής δήλωση:

«Τον Οκτώβριο του 2018 είχα δημόσια καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις αναφορικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Καβάλας με την Θάσο.  

Είναι για μένα εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι, ως Βουλευτής πια της Π.Ε. Καβάλας, βλέπω ότι η πρώτη από τις προτάσεις μου παίρνει σάρκα και οστά.

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αποφάσισε να εφαρμόσει άμεσα για την τρέχουσα χειμερινή περίοδο το Νόμο 2932/2001, που στο άρθρο 2, παράγραφος 6, προβλέπει το μέτρο της επιβολής δημόσιας υπηρεσίας στις εταιρίες. 

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι από την 1η Νοεμβρίου η σύνδεση της Καβάλας με τον Πρίνο γίνεται συχνότερη και θα εξυπηρετείται από τρία δρομολόγια ημερησίως.
  
Ένα πάγιο αίτημα των Καβαλιωτών, το οποίο συμβάλλει σε μια πιο εύκολη καθημερινότητα και το οποίο δεν ήταν κατορθωτό μέχρι σήμερα από την προηγούμενη Κυβέρνηση, γίνεται πραγματικότητα από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».