«Έχουμε μια Κυβέρνηση οπερέτα και έναν ψεύτη πρωθυπουργό»

«Η ανάγκη για πολιτική αλλαγή στη χώρα μας είναι επιβεβλημένη περισσότερο από ποτέ. Όσο μένει αυτή η Κυβέρνηση κάνει κακό στον Τόπο, κάνει κακό στην οικονομία, κάνει κακό στην καθημερινότητα του Έλληνα κάνει κακό στην Υγεία, την Παιδεία, το μεταναστευτικό και τα εθνικά θέματα. Είδαμε στη Βουλή ένα μοιραίο πρωθυπουργό, έναν άνθρωπο - που όπως πολύ εύστοχα - είπε ο κ. Μητσοτάκης είναι ψεύτης, ψεύτης, ψεύτης», Αυτό τόνισε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «News 247 88,6», ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και πρόσθεσε: «Το συμπέρασμα που έβγαλαν οι Έλληνες πολίτες ότι η χώρα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο έχει στο τιμόνι της μια Κυβέρνηση οπερέτα. Ένα θίασο που άλλα λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ. Άλλα λέει ο πρωθυπουργός, άλλα λέει ο Υπουργός Εξωτερικών, άλλα ο Υπουργός Άμυνας και άλλα ο Υπουργός Οικονομικών. Ο δε ταλαίπωρος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος έχει γίνει κυβερνητικός διπρόσωπος διότι είναι αναγκασμένος να προσαρμόζεται κάθε ώρα της ημέρας ανάλογα με τους ενδοκυβερνητικούς σχηματισμούς και τις πολιτικές τους πιρουέτες».

«Νομίζω», συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, «ότι καταδείχτηκε πλήρως στην ελληνική κοινωνία - και σε όσους παρακολούθησαν τη συνεδρίαση  - το πόσο δίκιο είχε η Νέα Δημοκρατία που από τον Απρίλιο του 2016 ζητούσε εκλογές. Αν είχαν γίνει τότε εκλογές η Ελλάδα τώρα θα ήταν μια κανονική χώρα και η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη από ότι είναι σήμερα. Οι εκλογές πρέπει να γίνουν το ταχύτερο δυνατό, χθες αν ήταν δυνατόν, ώστε να επανεκκινήσει η χώρα και να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργεί καθημερινά αυτή η Κυβέρνηση». 

Απαντώντας σε ερώτηση για τις τους ισχυρισμούς της Κυβέρνησης ότι η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί ακροδεξιές πολιτικές, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη υπογράμμισε: «Η Κυβέρνηση έχει βρει την καραμέλα της ακροδεξιάς δια πάσαν νόσον. Κατηγορούν ως ακροδεξιό τον κ. Μητσοτάκη, την  κυρία Γεννηματά, τον κ. Κουτσούμπα και όλους όσοι  κάνουμε τις ίδιες επισημάνσεις, που κάνει και η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Όσες φορές και να το επαναλάβουν, ματαιοπονούν. Οι πολίτες ξέρουν πάρα πολύ καλά και ποιος είναι ο κ. Μητσοτάκης και  ποια είναι η μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Εμείς αποκαταστήσαμε τη Δημοκρατία και βάλαμε τα θεμέλια για την πιο ομαλή περίοδο στον τόπο. Οι πολίτες, όμως γνωρίζουν και κάτι άλλο: ότι ο μεγάλος ευεργέτης της ακροδεξιάς στην Ελλάδα είναι ο κ. Τσίπρας. Αυτός συνεργάστηκε μαζί τους όταν ήταν στην αντιπολίτευση, αυτός φώναζε μαζί τους στις πλατείες για προδότες και κρεμάλες. Και φυσικά  αυτοί συγκυβερνούν  με την ακροδεξιά του κ. Καμμένου εδώ και τριάμισι χρόνια, ενώ παράλληλα έψαχναν να μετρήσουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής για την αλλαγή του εκλογικού νόμου».