«Η εξωστρέφεια πυλώνας για την ανάκαμψη της Ελλάδας»

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης επισκέφθηκε, χθες, Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, συσκευαστήρια σταφυλιών στα χωριά Μυρτόφυτο και Φωλιά.

Ο κ. Λαζαρίδης ξεναγήθηκε στους χώρους των συσκευαστηρίων και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες για τα καθημερινά ζητήματα που τους απασχολούν στην εργασία τους.

Ο κ. Λαζαρίδης αναφέρθηκε εκτενώς στο όραμα και το σχέδιο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την έξοδο της χώρας από την κρίση, που στηρίζεται στο τρίπτυχο μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, μείωση δαπανών και επενδύσεων 100 δις ευρώ μέσα σε επτά χρόνια, που θα αποφέρουν κάθε χρόνο 100.000 – 120.000 νέες και καλά αμοιβόμενες θέσεις εργασίας.

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας τόνισε την ανάγκη να δοθούν κίνητρα προκειμένου να τονωθεί η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων, ενώ υπογράμμισε ότι η ανάπτυξη για τον αγροτικό τομέα θα έρθει μέσα από επενδύσεις και παραγωγή εξαιρετικά ποιοτικών προϊόντων.

Ο κ. Λαζαρίδης επανέλαβε για μια ακόμη φορά τη δέσμευση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη να στηρίξει την επιχειρηματικότητα ειδικά στον πρωτογενή τομέα, ο οποίος και αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την Ελλάδα.