«Το διαζύγιο Τσίπρα - Καμμένου εξελίσσεται σε τραγωδία για τα εθνικά μας συμφέροντα»

«Το διαζύγιο παρωδία Τσίπρα – Καμμένου εξελίσσεται σε τραγωδία για τα εθνικά συμφέροντα της πατρίδας μας». Αυτό τόνισε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM» και το δημοσιογράφο κ. Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο κ. Λαζαρίδης αναφερόμενος στη συγκυριακή ψήφο εμπιστοσύνης που αναμένεται να λάβει η Κυβέρνηση, επισήμανε ότι αυτή «οδηγεί σε μια Κυβέρνηση κουρελού», ενώ την ξεδιάντροπη τακτική της Κυβέρνησης με τους βουλευτές τη χαρακτήρισε συναλλαγή. «Βουλευτές αλλάζουν σε μια νύχτα στρατόπεδο και πηγαίνουν από την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, κάτι που δεν έχει προηγούμενο στη Μεταπολίτευση. Θυμάστε άλλο παράδειγμα βουλευτή να έχει εκλεγεί με την Αξιωματική Αντιπολίτευση και ξαφνικά να γίνεται υπουργός της Κυβέρνησης. Ναι για την Παπακώστα μιλάω που θα ψηφίσει και τις Πρέσπες ενώ μέχρι πρότινος παρίστανε τη Μακεδονομάχο», τόνισε ο κ. Λαζαρίδης.

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του κ. Μητσοτάκη επανέλαβε για μια ακόμη φορά τη θέση του Κόμματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν θα την ψηφίσει ούτε σήμερα ως αντιπολίτευση, ούτε αύριο ως Κυβέρνηση».