«Οι εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή και θα τις κερδίσει η Νέα Δημοκρατία»

«Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη, όποτε κι αν γίνουν εκλογές, να τις κερδίσει και να οικοδομήσει μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία». Αυτό υπογράμμισε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης μιλώντας, σήμερα, Πέμπτη 19 Ιουλίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό «News 247 88,6» και το δημοσιογράφο κ. Βασίλη Σκουρή. 

«Έχουμε», είπε ο κ. Λαζαρίδης, «μπει πλέον μπει σε μια άτυπη προεκλογική περίοδο. Και οι εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα  στιγμή. Άλλωστε μια Κυβέρνηση που αποδεδειγμένα, σε πάρα πολλά θέματα έχει παίξει στα ζάρια τη χώρα, νομίζω δεν θα διστάσει να παίξει και με την λαϊκή βούληση, στη ρουλέτα του δικού της συμφέροντος».

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι «οι επόμενοι μήνες θα είναι πάρα πολύ κρίσιμοι» καθώς «θα αποκαλυφθεί οριστικά το παραμύθι του υποτιθέμενου τέλους των Μνημονίων και θα  φανεί ο τρόπος με τον οποίο η Κυβέρνηση, ναρκοθετεί το αύριο της χώρας έχοντας ψηφίσει σειρά μέτρων κι έχοντας λάβει δεσμεύσεις για πολλά ακόμη χρόνια, από τον Αύγουστο του 2018 και μετά». 

 «Η Νέα Δημοκρατία», συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, «και ο Πρόεδρός της κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν δεσμευτεί ότι θα προχωρήσουν στην μείωση της φορολογίας από το 29% στο 20%, στη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε δύο χρόνια αλλά και σε μείωση  του φόρου των μερισμάτων από το 15% στο 5%. Επίσης, έχουμε δεσμευτεί για μείωση στο φόρο της εστίασης, αρχικά από το 24% στο 13% και μόλις το επιτρέψουν τα δημοσιονομικά δεδομένα στο 11%. Και, βεβαίως, πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε κι ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το ασφαλιστικό στη χώρα μας».