«Οι πολίτες ξέρουν ότι ο κ. Τσίπρας είναι ψεύτης»

«Ο πολίτες γνωρίζουν ότι ο Πρωθυπουργός είναι ψεύτης. Η Κυβέρνηση ζει μια δική  της  εικονική πραγματικότητα. Ο κ. Τσίπρας είναι ο μοναδικός Έλληνας που δεν έχει αντιληφθεί τη ζημιά που έχει προκαλέσει στην Ελληνική κοινωνία. Δεν έχει αντιληφθεί τη ζημιά που προκάλεσαν οι 6 μήνες διαπραγμάτευσης Τσίπρα, Βαρουφάκη, Καμμένου που μας οδήγησαν σε ένα τρίτο αχρείαστο Μνημόνιο  με κόστος για την Ελληνική οικονομία, όπως λέει και ο  κ. Ρέγκλινγκ , από 86 έως 200 δις ευρώ». Αυτό τόνισε  σε συνέντευξή του στον  «ΑΝΤ1», o κ. Μακάριος Λαζαρίδης  Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Για τον ανασχηματισμό, ο κ. Λαζαρίζης υπογράμμισε: «Η χώρα χρειάζεται εκλογές και όχι ανασχηματισμό. Οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μας έφεραν ένα τέταρτο Μνημόνιο με μέτρα 5,1 δις ευρώ και χωρίς χρήματα. Ταυτόχρονα, όμως, η τραγωδία στο Μάτι απέδειξε και κάτι ακόμη: Ότι έχουμε μια Κυβέρνηση που εκτός από ανίκανη είναι και κυνική».

Αναφερόμενος στο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε: «Εμείς Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαστε. Δεν θα πούμε ψέματα όπως έκανε ο κ. Τσίπρας στην Δ.Ε.Θ. του 2014 που υποσχέθηκε στους πάντες τα πάντα. Έχουμε  σχέδιο που έχει να κάνει με τη μείωση των φόρων, με τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, αλλά και με το πως θα προσελκύσουμε επενδύσεις. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για επενδύσεις ύψους 100 δις ευρώ μέσα σε εφτά χρόνια που θα μας φέρνουν κάθε χρόνο 100.000 με 120.000 νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Επίσης, έχουμε δεσμευτεί και θα το κάνουμε, ότι μέσα σε μία διετία θα μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ, το φόρο των επιχειρήσεων, αλλά και το Φ.Π.Α. στην εστίαση».